December lévén másodszor is ünnepi köntösbe bújtattuk és megújítottuk korábban nagy népszerűségnek örvendő rovatunkat, avagy továbbra is hölgyeknek és uraknak adjuk át a képzeletbeli kötényt, amelyben kifejthetik nem csupán azt, mi a kedvenc reggelijük vagy éppen mit fogyasztanak a mérkőzések előtt, hanem karácsonyi és szilveszteri szokásaikról is beszélhetnek. Elvégre a futballista nem csupán fejel, szerel vagy gólokat szerez, hanem naná, hogy táplálkozik is. Ezúttal Vituska István, az osztrák hatodik vonalban szereplő Peuerbach labdarúgója osztja meg gondolatait a nem szigorúan konyhán belüli tapasztalatairól.
Amit a nyár végén elterveztünk erre a szezonra a csapatomnak: Az első hat hely valamelyike a tabellán.
Ami megvalósult mindebből az ősszel: Harmadikok vagyunk.
Amit „bedobok” közvetlenül a meccs előtt: Powerade, szőlőcukor.
Amit „bedobok” közvetlenül a meccs után: Banán vagy egy jó gyros a csapattársakkal. (nevet)
Az ideális reggeli: Tojásrántotta.
Az ideális ebéd: Natúr csirkemell, krumplipüré, cékla.
Az ideális vacsora: Tonhalsaláta.
Az ideális desszert: Tiramisu.
Legnagyobb sikerem a konyhában: Palacsinta.
Amit sohasem eszem: Gomba.
Amit sohasem iszom: Cola.
Ha gyümölcs, akkor… Banán.
Ha üdítő, akkor… Lipton zöld tea.
Ha alkohol, akkor… Fehér bor.
Kávé vagy tea? Tea.
Az ideális karácsonyi menüm: Halászlé, kacsamáj, bejgli.
Ez a szaloncukor a kedvencem: Egyiket sem szeretem. (mosolyog)
Diós vagy mákos bejgli? Mákos.
A szilveszter elmaradhatatlan „kelléke”: Trombita, konfetti.
Újévi fogadalmam: Nem szoktam fogadkozni. (mosolyog)
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: