ESZEL-ISZOL. Akivel falatozunk: Jagodics Márk (Swietelsky Haladás)

A futballista nem csupán fejel, szerel vagy gólokat szerez, hanem naná, hogy táplálkozik is. Ismét rendszeresen, ám új kérdéskörrel jelentkező, felturbózott rovatunkban hölgyeknek és uraknak adjuk át a képzeletbeli kötényt, amelyben kifejthetik, mi a kedvenc ebédjük vagy éppen mit fogyasztanak a mérkőzések előtt. Ezúttal Jagodics Márk, az NB I-ben szereplő Swietelsky Haladás labdarúgója osztja meg gondolatait a nem szigorúan konyhán belüli tapasztalatairól.

AZ ÉN ÉTLAPOM

A legfinomabb reggeli: Tojásrántotta.



Az ideális ebéd: Roston csirke, rizs.



A legtöbbre tartott vacsora: Roston csirke, rizs.

A kedvenc gyümölcs: Sárgadinnye.

Ha leves, akkor… Húsleves.



Ha desszert, akkor… Brownie.

Ha üdítő, akkor… Kóla.

Ha alkohol, akkor… Sör.

Amit sosem eszem: Pacal.

Amit sosem iszom: Pezsgő.



Amit „bedobok” meccs előtt: Banán.



Amit „bedobok” meccs után: Bármit.

TESSÉK VÁLASZTANI!

Kelkáposzta-vagy tökfőzelék? Tökfőzelék.

Burgonyapüré vagy sült krumpli? Sült krumpli.

Csirke- vagy pulykahús? Csirke.

Pizza vagy sajtos-tejfölös lángos? Pizza.

Zsíros kenyér lilahagymával vagy sonkás melegszendvics ketchuppal? Zsíros kenyér.

Somlói galuska vagy mákos guba? Somlói.

Kávé vagy tea? Kávé.

Címkék: , , ,

Tovább a blogra »