A futballista nem csupán fejel, szerel vagy gólokat szerez, hanem naná, hogy táplálkozik is. Ismét rendszeresen, ám új kérdéskörrel jelentkező, felturbózott rovatunkban hölgyeknek és uraknak adjuk át a képzeletbeli kötényt, amelyben kifejthetik, mi a kedvenc ebédjük vagy éppen mit fogyasztanak a mérkőzések előtt. Ezúttal Jagodics Márk, az NB I-ben szereplő Swietelsky Haladás labdarúgója osztja meg gondolatait a nem szigorúan konyhán belüli tapasztalatairól.
AZ ÉN ÉTLAPOM
A legfinomabb reggeli: Tojásrántotta.
Az ideális ebéd: Roston csirke, rizs.
A legtöbbre tartott vacsora: Roston csirke, rizs.
A kedvenc gyümölcs: Sárgadinnye.
Ha leves, akkor… Húsleves.
Ha desszert, akkor… Brownie.
Ha üdítő, akkor… Kóla.
Ha alkohol, akkor… Sör.
Amit sosem eszem: Pacal.
Amit sosem iszom: Pezsgő.
Amit „bedobok” meccs előtt: Banán.
Amit „bedobok” meccs után: Bármit.
TESSÉK VÁLASZTANI! Kelkáposzta-vagy tökfőzelék? Tökfőzelék. Burgonyapüré vagy sült krumpli? Sült krumpli. Csirke- vagy pulykahús? Csirke. Pizza vagy sajtos-tejfölös lángos? Pizza. Zsíros kenyér lilahagymával vagy sonkás melegszendvics ketchuppal? Zsíros kenyér. Somlói galuska vagy mákos guba? Somlói. Kávé vagy tea? Kávé.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: