Foci a köbön

ESZEL-ISZOL. Akivel falatozunk: Jagodics Márk (Swietelsky Haladás)

A futballista nem csupán fejel, szerel vagy gólokat szerez, hanem naná, hogy táplálkozik is. Ismét rendszeresen, ám új kérdéskörrel jelentkező, felturbózott rovatunkban hölgyeknek és uraknak adjuk át a képzeletbeli kötényt, amelyben kifejthetik, mi a kedvenc ebédjük vagy éppen mit fogyasztanak a mérkőzések előtt. Ezúttal Jagodics Márk, az NB I-ben szereplő Swietelsky Haladás labdarúgója osztja meg gondolatait a nem szigorúan konyhán belüli tapasztalatairól.

AZ ÉN ÉTLAPOM
A legfinomabb reggeli: Tojásrántotta.
Az ideális ebéd: Roston csirke, rizs.
A legtöbbre tartott vacsora: Roston csirke, rizs.
A kedvenc gyümölcs: Sárgadinnye.
Ha leves, akkor… Húsleves.
Ha desszert, akkor… Brownie.
Ha üdítő, akkor… Kóla.
Ha alkohol, akkor… Sör.
Amit sosem eszem: Pacal.
Amit sosem iszom: Pezsgő.
Amit „bedobok” meccs előtt: Banán.
Amit „bedobok” meccs után: Bármit.

TESSÉK VÁLASZTANI!
Kelkáposzta-vagy tökfőzelék? Tökfőzelék.
Burgonyapüré vagy sült krumpli? Sült krumpli.
Csirke- vagy pulykahús? Csirke.
Pizza vagy sajtos-tejfölös lángos? Pizza.
Zsíros kenyér lilahagymával vagy sonkás melegszendvics ketchuppal? Zsíros kenyér.
Somlói galuska vagy mákos guba? Somlói.
Kávé vagy tea? Kávé.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!