ESZEL-ISZOL. Akivel falatozunk: Botló Ádám (Kazincbarcika)

A futballista nem csupán fejel, szerel vagy gólokat szerez, hanem naná, hogy táplálkozik is. Ismét rendszeresen, ám új kérdéskörrel jelentkező, felturbózott rovatunkban hölgyeknek és uraknak adjuk át a képzeletbeli kötényt, amelyben kifejthetik, mi a kedvenc ebédjük vagy éppen mit fogyasztanak a mérkőzések előtt. Ezúttal Botló Ádám, az NB II-ben szereplő Kazincbarcika kapusa osztja meg gondolatait a nem szigorúan konyhán belüli tapasztalatairól.

AZ ÉN ÉTLAPOM

A legfinomabb reggeli: Zab.



Az ideális ebéd: Rizs, csirke.

A legtöbbre tartott vacsora: Általában valami könnyű étel.



A kedvenc gyümölcs: Banán.

Ha leves, akkor… Krumplileves.



Ha desszert, akkor… Palacsinta.

Ha üdítő, akkor… Ásványvíz.

Ha alkohol, akkor… Whisky. 🙂

Amit sosem eszem: Semmit, amiben mák van.

Amit sosem iszom: Kávé.



Amit „bedobok” meccs előtt: Banán.



Amit „bedobok” meccs után: Tésztafélét.

TESSÉK VÁLASZTANI!

Kelkáposzta-vagy tökfőzelék? Kelkáposzta.

Burgonyapüré vagy sült krumpli? Sült krumpli.

Csirke- vagy pulykahús? Csirke.

Pizza vagy sajtos-tejfölös lángos? Pizza.

Zsíros kenyér lilahagymával vagy sonkás melegszendvics ketchuppal? Melegszendvics.

Somlói galuska vagy mákos guba? Somlói.

Kávé vagy tea? Tea.

Címkék: , , ,

Tovább a blogra »