A futballista nem csupán fejel, szerel vagy gólokat szerez, hanem naná, hogy táplálkozik is. Ismét rendszeresen, ám új kérdéskörrel jelentkező, felturbózott rovatunkban hölgyeknek és uraknak adjuk át a képzeletbeli kötényt, amelyben kifejthetik, mi a kedvenc ebédjük vagy éppen mit fogyasztanak a mérkőzések előtt. Ezúttal Botló Ádám, az NB II-ben szereplő Kazincbarcika kapusa osztja meg gondolatait a nem szigorúan konyhán belüli tapasztalatairól.
AZ ÉN ÉTLAPOM
A legfinomabb reggeli: Zab.
Az ideális ebéd: Rizs, csirke.
A legtöbbre tartott vacsora: Általában valami könnyű étel.
A kedvenc gyümölcs: Banán.
Ha leves, akkor… Krumplileves.
Ha desszert, akkor… Palacsinta.
Ha üdítő, akkor… Ásványvíz.
Ha alkohol, akkor… Whisky. 🙂
Amit sosem eszem: Semmit, amiben mák van.
Amit sosem iszom: Kávé.
Amit „bedobok” meccs előtt: Banán.
Amit „bedobok” meccs után: Tésztafélét.
TESSÉK VÁLASZTANI! Kelkáposzta-vagy tökfőzelék? Kelkáposzta. Burgonyapüré vagy sült krumpli? Sült krumpli. Csirke- vagy pulykahús? Csirke. Pizza vagy sajtos-tejfölös lángos? Pizza. Zsíros kenyér lilahagymával vagy sonkás melegszendvics ketchuppal? Melegszendvics. Somlói galuska vagy mákos guba? Somlói. Kávé vagy tea? Tea.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: