Foci a köbön

ESZEL-ISZOL. Akivel falatozunk: Botló Ádám (Kazincbarcika)

A futballista nem csupán fejel, szerel vagy gólokat szerez, hanem naná, hogy táplálkozik is. Ismét rendszeresen, ám új kérdéskörrel jelentkező, felturbózott rovatunkban hölgyeknek és uraknak adjuk át a képzeletbeli kötényt, amelyben kifejthetik, mi a kedvenc ebédjük vagy éppen mit fogyasztanak a mérkőzések előtt. Ezúttal Botló Ádám, az NB II-ben szereplő Kazincbarcika kapusa osztja meg gondolatait a nem szigorúan konyhán belüli tapasztalatairól.

AZ ÉN ÉTLAPOM
A legfinomabb reggeli: Zab.
Az ideális ebéd: Rizs, csirke.
A legtöbbre tartott vacsora: Általában valami könnyű étel.
A kedvenc gyümölcs: Banán.
Ha leves, akkor… Krumplileves.
Ha desszert, akkor… Palacsinta.
Ha üdítő, akkor… Ásványvíz.
Ha alkohol, akkor… Whisky. 🙂
Amit sosem eszem: Semmit, amiben mák van.
Amit sosem iszom: Kávé.
Amit „bedobok” meccs előtt: Banán.
Amit „bedobok” meccs után: Tésztafélét.

TESSÉK VÁLASZTANI!
Kelkáposzta-vagy tökfőzelék? Kelkáposzta.
Burgonyapüré vagy sült krumpli? Sült krumpli.
Csirke- vagy pulykahús? Csirke.
Pizza vagy sajtos-tejfölös lángos? Pizza.
Zsíros kenyér lilahagymával vagy sonkás melegszendvics ketchuppal? Melegszendvics.
Somlói galuska vagy mákos guba? Somlói.
Kávé vagy tea? Tea.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!