ESZEL-ISZOL. Akivel falatozunk: Vituska István (Peuerbach – Ausztria)

December lévén másodszor is ünnepi köntösbe bújtattuk és megújítottuk korábban nagy népszerűségnek örvendő rovatunkat, avagy továbbra is hölgyeknek és uraknak adjuk át a képzeletbeli kötényt, amelyben kifejthetik nem csupán azt, mi a kedvenc reggelijük vagy éppen mit fogyasztanak a mérkőzések előtt, hanem karácsonyi és szilveszteri szokásaikról is beszélhetnek. Elvégre a futballista nem csupán fejel, szerel vagy gólokat szerez, hanem naná, hogy táplálkozik is. Ezúttal Vituska István, az osztrák hatodik vonalban szereplő Peuerbach labdarúgója osztja meg gondolatait a nem szigorúan konyhán belüli tapasztalatairól.

Amit a nyár végén elterveztünk erre a szezonra a csapatomnak: Az első hat hely valamelyike a tabellán.

Ami megvalósult mindebből az ősszel: Harmadikok vagyunk.

Amit „bedobok” közvetlenül a meccs előtt: Powerade, szőlőcukor.

Amit „bedobok” közvetlenül a meccs után: Banán vagy egy jó gyros a csapattársakkal. (nevet)

Az ideális reggeli: Tojásrántotta.

Az ideális ebéd: Natúr csirkemell, krumplipüré, cékla.

Az ideális vacsora: Tonhalsaláta.

Az ideális desszert: Tiramisu.

Legnagyobb sikerem a konyhában: Palacsinta.

Amit sohasem eszem: Gomba.

Amit sohasem iszom: Cola.

Ha gyümölcs, akkor… Banán.

Ha üdítő, akkor… Lipton zöld tea.

Ha alkohol, akkor… Fehér bor.

Kávé vagy tea? Tea.

Az ideális karácsonyi menüm: Halászlé, kacsamáj, bejgli.

Ez a szaloncukor a kedvencem: Egyiket sem szeretem. (mosolyog)

Diós vagy mákos bejgli? Mákos.

A szilveszter elmaradhatatlan „kelléke”: Trombita, konfetti.

Újévi fogadalmam: Nem szoktam fogadkozni. (mosolyog)

Tovább a blogra »