December lévén másodszor is ünnepi köntösbe bújtattuk és megújítottuk korábban nagy népszerűségnek örvendő rovatunkat, avagy továbbra is hölgyeknek és uraknak adjuk át a képzeletbeli kötényt, amelyben kifejthetik nem csupán azt, mi a kedvenc reggelijük vagy éppen mit fogyasztanak a mérkőzések előtt, hanem karácsonyi és szilveszteri szokásaikról is beszélhetnek. Elvégre a futballista nem csupán fejel, szerel vagy gólokat szerez, hanem naná, hogy táplálkozik is. Ezúttal Sebők István, az NB III, Keleti csoportjában szereplő BKV Előre labdarúgója osztja meg gondolatait a nem szigorúan konyhán belüli tapasztalatairól.
Amit a nyár végén elterveztünk erre a szezonra a csapatomnak: Teljesen új csapat összeszokása egy számunkra új csoportban, ez volt a terv.
Ami megvalósult mindebből az ősszel: Az őszi idény végére ez a terv eredményekben is egyre jobban mutatkozik.
Amit „bedobok” közvetlenül a meccs előtt: Húsleves.
Amit „bedobok” közvetlenül a meccs után: Gyümölcs, zabszelet.
Az ideális reggeli: Kávé, narancs, pirítós, tojás.
Az ideális ebéd: Húsleves, csirkemell, általában valamilyen teljes kiőrlésű tésztával vagy barna rizs, zöldséggel, salátával.
Az ideális vacsora: Párolt brokkoli, sajtszósz, hal, gránátalma.
Az ideális desszert: Sajttorta.
Legnagyobb sikerem a konyhában: Rántott sajt.
Amit sohasem eszem: Pacal, zsíros húsok.
Amit sohasem iszom: St. Hubertus, szénsavas víz.
Ha gyümölcs, akkor… Gránátalma, narancs, banán.
Ha üdítő, akkor… Narancslé vagy Zero Cola.
Ha alkohol, akkor… Sör.
Kávé vagy tea? Mindkettő. (mosolyog)
Az ideális karácsonyi menüm: Hal, töltött káposzta, rántott hús, töltött csirke, bejgli, sajttorta.
Ez a szaloncukor a kedvencem: Milka.
Diós vagy mákos bejgli? Mindkettőt nagyon szeretem, jöhet bármelyik.
A szilveszter elmaradhatatlan „kelléke”: Pezsgő.
Újévi fogadalmam: Ezt nem osztanám meg, majd jövőre, ha teljesült. (mosolyog)
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: