ESZEL-ISZOL. Akivel falatozunk: Bozsik Viktor (FC Dabas)
December lévén ünnepi köntösbe bújtattuk népszerű rovatunkat, avagy továbbra is hölgyeknek és uraknak adjuk át a képzeletbeli kötényt, amelyben kifejthetik nem csupán azt, mi a kedvenc reggelijük vagy éppen mit fogyasztanak a mérkőzések előtt, hanem karácsonyi és szilveszteri szokásaikról is beszélhetnek. Elvégre a futballista nem csupán fejel, szerel vagy gólokat szerez, hanem naná, hogy táplálkozik is. Ezúttal Bozsik Viktor, az NB III, Közép-csoportjában szereplő FC Dabas labdarúgója osztja meg gondolatait a nem szigorúan konyhán belüli tapasztalatairól.
Amit „kifőznék” erre a szezonra a csapatomnak: A jelenlegi játékoskeretünkkel a szezon végére csak is valamelyik dobogós pozíció megszerzése lehet az, amit „kifőznék” a csapatom számára, továbbá a hazai mérkőzéseken sokkal magabiztosabb teljesítményt és hatékonyabb támadójátékot kell mutatnunk a céljaink eléréséhez.
Az ideális reggelim: Bundás kenyér, tojásrántotta, édesapám-féle natúr lecsó.
Az ideális ebédem: Borjú bécsi petrezselymes burgonyával, tejfölös uborkasalátával.
Az ideális vacsorám: Milánói spagetti.
Amit „bedobok” meccs előtt: Banán.
Amit „bedobok” meccs után: Dabas büfé, Basa-féle macifröccs.
Ha gyümölcs, akkor… Narancs.
Ha üdítő, akkor… Sió.
Ha alkohol, akkor… Jack&Coke.
Kávé vagy tea? Kávé.
Szotyi vagy tökmag? Mindkettő.
Az ideális karácsonyi menüm: Harcsa halászlé.
Ha szaloncukor, akkor… Milka.
Diós vagy mákos bejgli? Diós.
Amit szilveszterkor mindenképpen fogyasztok… Pezsgő.
Újévi fogadalmam az, hogy… Sok gól és sérülésmentes szezon.