ESZEL-ISZOL. Akivel falatozunk: Vágó Levente (Szigetszentmiklósi TK)

A futballista nem csupán fejel, szerel vagy gólokat szerez, hanem naná, hogy táplálkozik is. Ismét rendszeresen jelentkező, részben megújuló rovatunkban hölgyeknek és uraknak adjuk át a képzeletbeli kötényt, amelyben kifejthetik, mi a kedvenc ebédjük vagy éppen mit fogyasztanak a mérkőzések előtt. Ezúttal Vágó Levente, az NB II-ben szereplő Szigetszentmiklósi TK labdarúgója osztja meg gondolatait a nem szigorúan konyhán belüli tapasztalatairól.

Amit „kifőznék” erre a szezonra a csapatomnak: Az NB II élmezőnyéhez tartozni. Több éve a középmezőnyben vagyunk, sokkal több van ebben a klubban, szezonról szezonra fejlődünk.

Az ideális reggelim: Tojásrántotta, zöldség.

Az ideális ebédem: Paradicsomleves, rizs csirkehússal, salátával.

Az ideális vacsorám: Túrós tészta.

Ha „bűnözöm”, akkor… Nagyon ritkán eszek chipset vagy gumicukrot.

Ha gyümölcs, akkor… Egyértelmű, a sportolónak a banán a magas szénhidráttartalom miatt, de az évszaknak megfelelően rengeteg gyümölcsöt fogyasztok.

Ha édesség, akkor… Édesapám süteményei.

Ha üdítő, akkor… Almalé a kedvencem, a szénsavas üdítőket nem szeretem.

Ha alkohol, akkor… Nem fogyasztok alkoholt még ritkán sem.

Kávé vagy tea? A kávét nagyon szeretem, minden nap fogyasztom.

Szotyi vagy tökmag? Jobban vagyok szotyis, a tévé előtt egy jó meccset nézve el szokott fogyni.

Amit „bedobok” meccs előtt: A magvakban hiszek, nagyon jó energiaforrás, megvan benne minden, ami kell egy sportolónak.

Amit „bedobok” meccs után: Minden mérkőzés után együtt étkezik a csapat, legfőképp tésztafélék szoktak lenni hússal.

Tovább a blogra »