ESZEL-ISZOL. Akivel falatozunk: Jagodics Bence (Nyíregyháza Spartacus)

A futballista nem csupán fejel, szerel vagy gólokat szerez, hanem naná, hogy táplálkozik is. Ismét rendszeresen jelentkező, részben megújuló rovatunkban hölgyeknek és uraknak adjuk át a képzeletbeli kötényt, amelyben kifejthetik, mi a kedvenc ebédjük vagy éppen mit fogyasztanak a mérkőzések előtt. Ezúttal Jagodics Bence, az NB III, Keleti csoportjában szereplő Nyíregyháza Spartacus FC labdarúgója osztja meg gondolatait a nem szigorúan konyhán belüli tapasztalatairól.

Amit „kifőznék” erre a szezonra a csapatomnak: Egyértelműen cél a feljutás az NB II-be, szerencsére eddig jól sikerültek a meccseink. Bár az utolsó fordulókban pontokat veszítettünk, bízom benne, hogy mielőbb visszazökkenünk az eredeti kerékvágásba. Hogy miben kellene fejlődni? Először is szeretném visszanyerni a formám, úgy gondolom, mindenben rám fér a fejlődés.

Az ideális reggelim: Tojás, péksütemény.

Az ideális ebédem: Natúr csirkemell rizzsel, tartárral.

Az ideális vacsorám: Pirítós, szendvics.

Ha „bűnözöm”, akkor… Kebab, pizza.

Ha gyümölcs, akkor… Eper, banán.

Ha édesség, akkor… Franciakrémes.

Ha üdítő, akkor… Általában vizet iszom, de néha azért jól esik a Nestea.

Ha alkohol, akkor… Sör, bor.

Kávé vagy tea? Tea.

Szotyi vagy tökmag? Tökmag.

Amit „bedobok” meccs előtt: Banán, csoki.

Amit „bedobok” meccs után: Fehérje.

Tovább a blogra »