A futballista nem csupán fejel, szerel vagy gólokat szerez, hanem naná, hogy táplálkozik is. Ismét rendszeresen jelentkező, részben megújuló rovatunkban hölgyeknek és uraknak adjuk át a képzeletbeli kötényt, amelyben kifejthetik, mi a kedvenc ebédjük vagy éppen mit fogyasztanak a mérkőzések előtt. Ezúttal Balatoni Máté, a Budapest-bajnokság I. osztályban szereplő Rákosszentmihályi AFC labdarúgója osztja meg gondolatait a nem szigorúan konyhán belüli tapasztalatairól.
Amit „kifőznék” erre a szezonra a csapatomnak: Ennek a szezonnak úgy vágtam neki, hogy a minimális célom az, hogy újra dobogóra álljak a RAFC-cal. Ehhez viszont az kell, hogy a jelenlegi sérültjeink minél hamarabb visszatérjenek a pályára, mint például Derda Dániel, aki lassan fél éve sérült, de heteken belül visszatérhet.
Az ideális reggelim: Egy csomag „Jó reggelt”-keksz pohár tejbe mártogatva.
Az ideális ebédem: Grillezett csirkemell kevert salátával.
Az ideális vacsorám: Édesanyám titkos receptje alapján készült krémmel megkent meleg szendvics. (nevet)
Ha „bűnözöm”, akkor… Egy étkezés alatt meg tudok enni akár tíz palacsintát is.
Ha gyümölcs, akkor… Minden gyümölcsöt szeretek, ezért gyümölcssalátát eszek minden héten legalább egyszer.
Ha édesség, akkor… Gesztenyepüré tejszínhabbal.
Ha üdítő, akkor… Barack fröccs (3 dl baracklé + 2 dl szóda).
Ha alkohol, akkor… Sör.
Kávé vagy tea? Tea.
Szotyi vagy tökmag? Egyik sem, inkább ropi.
Amit „bedobok” meccs előtt: Margit nénitől, a hordó büfében mindig veszek egy csomag ropit.
Amit „bedobok” meccs után: Az elnökség által készítet vacsora. (Slambuc, paprikás krumpli, sült csirke, kenyérlángos, stb.)
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: