A futballista nem csupán fejel, szerel vagy gólokat szerez, hanem naná, hogy táplálkozik is. Ismét rendszeresen jelentkező, részben megújuló rovatunkban hölgyeknek és uraknak adjuk át a képzeletbeli kötényt, amelyben kifejthetik, mi a kedvenc ebédjük vagy éppen mit fogyasztanak a mérkőzések előtt. Ezúttal Vernes Zsolt, a Pest megyei II. osztály, Keleti csoportjában szereplő Surber LKSE labdarúgója osztja meg gondolatait a nem szigorúan konyhán belüli tapasztalatairól.
Amit „kifőznék” erre a szezonra a csapatomnak: Mindenképpen a bajnoki cím és a feljutás a cél ebben a szezonban.
Az ideális reggelim: Tojásrántotta sonkával, hagymával, pirítóssal és paradicsommal.
Az ideális ebédem: Gyümölcsleves, sajttal-sonkával töltött karaj, vegyes köret, tartár.
Az ideális vacsorám: Padlizsánkrémes pirítós.
Ha „bűnözöm”, akkor… Nutella.
Ha gyümölcs, akkor… Eper.
Ha édesség, akkor… Nutellás epres palacsinta.
Ha üdítő, akkor… 100%-os narancslé.
Ha alkohol, akkor… Whisky-alma.
Kávé vagy tea? Kávé.
Szotyi vagy tökmag? Szotyi.
Amit „bedobok” meccs előtt: Csoki, banán.
Amit „bedobok” meccs után: Sör.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: