ESZEL-ISZOL. Akivel falatozunk: Gőbölös Gabriella (Dorogi Diófa)

A futballista nem csupán fejel, szerel vagy gólokat szerez, hanem naná, hogy táplálkozik is. Rendszeresen jelentkező rovatunkban hölgyeknek és uraknak adjuk át a képzeletbeli kötényt, amelyben kifejthetik, mi a kedvenc ebédjük vagy éppen mit fogyasztanak a mérkőzések előtt. Ezúttal Gőbölös Gabriella, a női NB I-ben szereplő Dorogi Diófa labdarúgója osztja meg gondolatait a nem szigorúan konyhán belüli tapasztalatairól.

Az ideális reggeli: „Hagymás tojásrántotta rengeteg hagymával, de egy jó sonka-szalonna-kolbász-tepertő-friss zöldség kombinációt sem utasítanék vissza.”

Az ideális ebéd: „Krémleves, tészta szinte bármilyen feltéttel jöhet – a milánói makaróni a kedvencem – vagy a csirke-rizs kombó sajttal, gyümölccsel.”

Az ideális vacsora: „Az ideális vacsora: bármi, ami ebédre is megfelel.”

A kedvenc gyümölcs: „Eper, barack, banán.”

Csoki vagy süti? „Sütis vagyok, ritkán eszem csokit.”

Kávé vagy tea? „Latte macchiato fahéjjal, mert imádom a tejeskávét, de a tea is majdnem mindennapos reggeli ital nálam, abból a csipkebogyó és a gyümölcsös-fahéjas a kedvencem.”

Bor vagy sör? „Sör, de csak nyáron, akkor is inkább citromos. A rövid kimaradt: csak a házi!” (kacsint)

Amit „bedobok” meccs előtt: „Csoki vagy banán és egy kis L-karnitin mindig jól jön.” (mosolyog)

Amit „bedobok” meccs után: „»Megfelelő« folyadék az utánpótlásra és egy jó adag mosnivaló…” (nevet)

Tovább a blogra »