A futballista nem csupán fejel, szerel vagy gólokat szerez, hanem naná, hogy táplálkozik is. Rendszeresen jelentkező rovatunkban hölgyeknek és uraknak adjuk át a képzeletbeli kötényt, amelyben kifejthetik, mi a kedvenc ebédjük vagy éppen mit fogyasztanak a mérkőzések előtt. Ezúttal Puskás Gábor, az NB II-ben szereplő Szigetszentmiklósi TK labdarúgója osztja meg gondolatait a nem szigorúan konyhán belüli tapasztalatairól.
Az ideális reggeli: „Mindig reggelizem, hiszen nagyon fontos a reggeli étkezés a sportolóknál. Szendvicset eszem, általában csirkemell, pulykamell sonka, kolbász egy kis sajttal, zöldséggel, és tejet iszom hozzá, de van, amikor müzli vagy egy kis kalács is lecsúszik.”
Az ideális ebéd: „A kedvencem a húsleves, rántott vagy natúr csirkemell sült krumplival és rizzsel, csemege uborkával. Ezt a kombinációt bárhol, bármikor meg tudom enni.”
Az ideális vacsora: „Általában az aznapi ebéd, vagy szendvicset eszem, de olyan nincsen, hogy nem eszem semmit.”
A kedvenc gyümölcs: „Alma, barack, körte.”
Csoki vagy süti? „Ha választani kell, akkor legyen a süti. Nem vagyok egy édes szájú, nem kell sütni nekem, de ha van, szívesen eszem belőle, mindegy, milyen fajta.”
Kávé vagy tea? „Csak is a tea, a kávét nem szeretem.”
Bor vagy sör? „Alkalomtól és hangulattól függ, de inkább sör.”
Amit „bedobok” meccs előtt: „Egy jó húsleves, csirkemell szokott lenni valamilyen formában tésztával vagy rizzsel.”
Amit „bedobok” meccs után: „Mérkőzést követően nem maradhat el a shake, de meccs után mindig kapunk enni a pályán. Az változó, hogy mit, de mindig eszünk egy jót együtt.”
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: