Foci a köbön

Kecskeméti József: „Mi van akkor, ha nekünk a bajnoki cím szempontjából még fontos az eredmény?”

SZENT ISTVÁN SE–CEGLÉDI VSE » Szólhatna ez a cikk a bajnoki cím megunhatatlan mámoráról, a fejlődés töretlenségéről, a pezsgőfürdő jótékony hatásáról. Szólhatna ez a cikk a több mint tehetséges trénerről, Kecskeméti Józsefről, a CVSE korábbi spíleréről, csakhogy Cegléd városának népszerű „Kecsója”, no és „aranyos” csapata ezúttal más miatt kerül a figyelem középpontjába.

Egy elmaradt meccs margójára. A III. osztályú, U19-es bajnokság Közép B-csoportjának 30. fordulójában a Szent István SE a Ceglédi Vasutast fogadta – volna.
„Június 3-án, szombaton, 17 órakor kellett volna lejátszania az utolsó bajnoki mérkőzését a CVSE már bajnok U19-es csapatának – vágott bele monológjába kissé indulatosan Kecskeméti József. – Becsülettel készültünk az utazásra, a mérkőzésre a szülők, rokonok is szervezkedtek, hogy láthassák utoljára pályára lépni a gyermeküket bajnokként. Tegnap 17 órakor, edzés után tartottam az eligazítást, amikor a technikai vezetőnk szólt, hogy a házigazda Szent István nem tud kiállni. Nevetséges, a meccs előtti napon? Hozzon fel játékost az U17-ből! Mi van akkor, ha nekünk a bajnoki cím szempontjából még fontos az eredmény a pontok, a rúgott gólok vagy a gólkülönbség miatt? Felháborító!”
A „gond” csupán az, hogy a szakembernek igaza van. De vigasztalja a tudat, hogy míg az előző két évadban bronzérmet, majd ezüstérmet akasztottak a szakvezető és remek produkciót nyújtó játékosai nyakába, addig a 2016/2017-es szezonban aranymedália ütötte a ceglédi ifisták markát – méltán, megérdemelten.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!