Foci a köbön

Rácz László jubilál: következik a 150. bajnoki

ALSÓNÉMEDI–DÖMSÖD » Szép jubileumhoz érkezett Rácz László, a Pest megyei II. osztály, Déli csoportjában szereplő ASE edzője.

A korábban a BKV Előre és a Soroksár NB III-ban szereplő felnőtt gárdáját is irányító rutinos szakvezető június 3-án, szombaton 17 órakor a 30. fordulóban sorra kerülő, Dömsöd elleni hazai bajnokin 150. alkalommal foglalhat helyet az ASE kispadján. Az elmúlt esztendőkben értékes tapasztalatokkal gazdagodó mester az Alsónémedivel jelenleg 48 ponttal a tabella 8. pozíciójában állomásozik. Érdekesség, hogy „hivatalosan” eddig csupán 147 bajnokin ült az ASE kispadján Rácz László visszalépés miatt, ám a mérlege így is jónak mondható: 73 győzelem, 26 döntetlen, 48 vereség.

Élcsapatok irányítója » Rácz László a 2012/2013-as évadban a Pest megyei I. osztályban mutatkozott be az Alsónémedi SE kispadján, ám a szezon végén búcsúzott a regionális élvonaltól, hiszen a 14. hely és az ezzel járó 26 pont erre predesztinálta a társulatot. A Pest megyei II. osztály, Déli csoportjában előbb 44 ponttal a 6., majd 64 egységgel a 2., míg az előző szezon végén 63 ponttal a 3. pozíciót érte el a Rácz László dirigálta ASE.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!