Foci a köbön

Könnyed diadal a rangadón, őrségváltás az élen: szép volt, Szép-fiú!

BALATONFÜREDI FC–PÁPAI PERUTZ FC 0–3 » A mindössze 19 esztendős Szép Dániel vezérletével és duplájával az eredmény alapján nagyon simán nyert a forduló előtti második az éllovas otthonában, így a két társulat helyet cserélt egymással a Veszprém megyei I. osztály 25. játéknapját követően.

Szép Dániel 19 esztendős, immár 11 gólos a bajnokságban, ráadásul „okos” találatokat szerzett lélektani szempontból, ugyanis az 5. és a 46. percben talált a hálóba, slusszpoénként pedig a 94. percben az alig negyedórája pályán lévő Szedlacsek Balázs iratkozott fel a vonatkozó listára. Ha abból indulunk ki, hogy az éllovas fogadta a másodikat, furcsa meccs volt ez, mégpedig az eredmény miatt, de akkor mit mondjon Baldauf Konrád? A korábban honlapunkon „bemutatkozó”, remek képességű labdarúgó tudniillik az előző évadban még az NB III-as Balatonfüred labdarúgója volt, avagy ellenfélként tért vissza. Hogy mi lesz a 2017/2018-as évadban, azt legfeljebb csak sejteni lehet, mindenesetre a két társaság közül valamelyik a jelenleg futó szezon végén bajnoki címet ünnepelhet a Veszprém megyei I. osztályban.

Kiélezett véghajrá előtt » 72 pontjának köszönhetően átvezette a vezetést a Pápai Perutz FC a bajnoki táblázaton az eddig 70 egységet gyűjtő eddigi éllovas Balatonfüredi FC-től, márpedig öt fordulóval a bajnokság befejezése előtt mindez különleges csemegét és persze izgalmakat kínál a szurkolóknak. Az immár éllovas Pápai Perutz sorrendben az alábbi ellenfelekkel találkozik: Várpalota (otthon, az ősszel 3–1); Pét (idegenben, 7–0); Ajka Kristály (o, 4–0); Gyulafirátót (i, 6–0); Fűzfő (o, 3–1). A Balatonfüred útjába az alábbi csapatokat sodorja a sorsolás: Csetény (i, 3–0); Balatonalmádi (o, 2–1); Tihany (i, 3–0); Devecser (o, 3–1); Úrkút (i, 2–1).

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!