Foci a köbön

MONOR: MOZGÁSBAN. Bogáti Péter visszatér Budaörsre

A január egyik átigazolási híre volt, hogy Bogáti Péter távozik az NB II-es Budaörsi SC-től és Monoron folytatja karrierjét. A január egyik híre pedig az, hogy a Ferencváros utánpótlásában pallérozódó kiváló alapokkal megáldott futballista visszatér.

„Remek ez a Fradi-alapú társaság, márpedig nekem az a legfontosabb, hogy olyan közegben legyek, ahová szeretek edzésre járni, egyáltalán szeressem azt, amit csinálunk. No és hogy a meccseket úgy hozzuk le, ahogy eltervezzük, márpedig a mi esetünkben visszaköszön az edzésmunka. Ezek nagyon fontosak az elmúlt időszak után, azaz hogy újra olyan csapatban legyek, ahol ismét sikeres lehetek, mert nem igazán voltam az az elmúlt egy-két évben.”

Fontos mondatok Bogáti Pétertől. A futballista közel két és fél esztendeje nyilatkozta mindezt, amikor hosszasan beszélt pályafutása mélységeiről és magasságairól is. A tél nem csupán havat hordott, de választóvonalat is húzott, hiszen Bogáti Péter elköszönt a BSC tagjaitól és Monorra igazolt. A fenti mondatok már-már az MSE esetén is megállják a helyüket, csak hát hiába remek a hangulat a kék-fehér klub háza táján az öltözőn belül és kívül, éppenséggel a Bozsó Antal, Villányi Gergely duó, netán Bonifert Péter és Urbán Gábor véletlenül sem vádolható azzal, hogy „Fradi-alapú társaságot” alkot. Kész szerencse, hogy az edzőt Horváth Dávidnak hívják, aki szép éveket töltött el a Ferencvárosban. Ha Bogáti Péter hozza azt, ami benne van, a korábban a Siófokot is megjárt labdarúgóra is szép évek várnak akár az NB III, Keleti csoportjában, akár egy ligával feljebb. Még akkor is, ha Bogáti Péter bizonyosan visszatér Budaörsre. És mindez nem vicc, ugyanis a szerdán az NB III, Közép-csoportját magabiztosan vezető Szigetszentmiklós otthonában 1–0-s vereséget szenvedő Monornak január 28-án, szombaton 11 órakor az Árok utcai műfüves játéktéren lesz jelenése – a Budaörsi SC vendégeként.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!