Foci a köbön

DUNAVARSÁNY–TÁRNOK 6–1. Korábbi csapattársak egymás ellen

hajdumateCsütörtök este a Pest megyei II. osztály, Déli csoport, 25. fordulójának előrehozott mérkőzésén a Dunavarsány 6–1-re legyőzte a kiesés ellen küzdő Tárnokot.

„Összességében kiegyenlített mérkőzést játszottunk, amelynek természetesen voltak fordulópontjai, ám ezeket ellenfelünk használta ki jobban.”
Mindezt Kaszás Attila, a Tárnok fiatal, szépreményű mestere, az egykori kiváló kapus mondta a Dunavarsány elleni bajnokit követően. Apró szépséghiba, hogy a fenti mondatokat az ősszel Tárnokon lejátszott és – a korábban az élvonalbeli Diósgyőrben is futballozó Krajnc Balázs tizenegyesből szerzett találatának, valamint Nagy Tamás góljának köszönhetően – 2–0-ra elveszített meccs után nyilatkozta. Április 28-án, csütörtök este a két társulat újfent összecsapott egymással, ám ekkor már nem lehetett ilyen pozitív az összkép. Nem, mert a télen alaposan megerősített újonc házigazda egy félidő alatt lerendezte az összecsapást (3–0), de a meccsnek még nem volt vége. A találkozón végül 6–1-es diadalt arató Dunavarsány színeiben Krajnc Balázs ismét betalált, ezúttal kétszer is, akárcsak a másodvirágzását élő, ezúttal duplázó Tüske Roland, míg rajtuk kívül Bakó Richárd, Busa Bálint, illetve Sárai Ferenc vette be a kaput. A papírforma-eredményt hozó találkozónak mégis volt különlegessége, ugyanis a vendéglátó színeiben ezúttal is pályán volt a 31 esztendős Hajdú Máté, márpedig a Magyarországon nagypályán legutóbb Nagykátán futballozó, remek képességű labdarúgó 2007 őszétől másfél évadon át szerepelt Tárnokon. És ha mindez még nem volna elég, a fentebb citált tárnoki szakemberrel, Kaszás Attilával több helyen – például Százhalombattán – is csapattársak voltak.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!