Foci a köbön

VIDEOTON II.–ÉRD 0–3. Gyurácz Bálint: ismét dupla; Borek Norbert: debütálás kapott gól nélkül

P82800522015 nyarán érkezett a XVII. Kerületi Rákosmenti TK-tól az Érdi VSE-hez a jó alapokkal rendelkező 22 éves kapus, Borek Norbert, aki az NB III, Nyugati csoportjában szereplő újonc Érdi VSE-ben a rendre jó teljesítményt nyújtó Kertész Ferenc mögött nem jutott lehetőséghez – egészen a 25. fordulóig.

Limperger Zsolt együttese az előző hét utolsó napján az élmezőnyhöz tartozó Videoton II. otthonában lépett pályára és némi meglepetésre nyert Gyurácz Bálint (2) és Palásthy Norbert góljaival egészen könnyedén, 3–0-ra. Ezen a bajnokin először húzhatott kesztyűt a korábban honlapunkon is „bemutatkozó” Borek Norbert, aki Kertész Ferenc sérülése miatt – az egyik hétközi edzésen meghúzódott, ezért nem vállalhatta a játékot – léphetett pályára.

P8280263

Érdemes kiemelni Gyurácz Bálint teljesítményét is, aki az Érdi VSE legutóbbi négy bajnokiján ötször volt eredményes: a III. Kerület elleni hazai derbin (4–3) kétszer talált a hálóba, egy hétre rá a Sárváron 3–1-re elbukott meccsen a korábbi százhalombattai labdarúgó szerezte csapata becsületgólját, míg két héttel később jött a Videoton II. és az újabb Gyurácz-dupla. És ha mindez még nem volna elég, április 10-én, vasárnap 16.30-kor a listavezető Ferencváros látogat a Pest megyeiek otthonába – ahol a testvércsata ezúttal sincs kizárva.

NB III, Nyugati csoport, 25. forduló
VIDEOTON FC II.–ÉRDI VSE 0–3 (0–1)
Gólszerző: PALÁSTHY NORBERT (0–1) a 43., GYURÁCZ BÁLINT (0–2) az 51., GYURÁCZ BÁLINT (0–3) a 77. percben

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!