Foci a köbön

MOSONMAGYARÓVÁR–III. KERÜLETI TVE 5–1. Baranyai Norbert: „Jól használtuk ki a lehetőségeinket” * Pálfalvi Csaba: „Nem volt ekkora különbség a két csapat között”

P9200065Az NB III, Nyugati csoport 23. fordulójában már-már élvonalbeli meccsre került sor Mosonmagyaróváron, ahol a házigazda a III. Kerületi TVE-t fogadta. Emitt például Laki Balázs és Magasföldi József, amott Kenesei Krisztián és Szatmári Zoltán. Csakhogy a találkozó nem emiatt maradt emlékezetes, hanem arról, hogy mindkét oldalon történt kiállítás, és mindkét esetben középső védő volt a „vétkes”.

A 12. percben villant az első piros lap. Aki zuhanyozni indulhatott: Pálfalvi Csaba, a III. Kerületi TVE korábban Újpesten pallérozódó, remek felépítésű középső védője.

„Emlékeim szerint egy vaktában előre vágott labdára indult a csatár, de olyan hosszúnak tűnt a labda, hogy nem is érzékeltem, hogy ebből ekkora baj lesz – ment vissza az időben Pálfalvi Csaba. – Amikor láttam, hogy a kapusunk nem jön, felvettem a pozíciót a csatárral és egy minimális kézfogó volt, de a kiállítást teljesen jogtalannak éreztem, és most sem védekeznék máshogy.”

A 35. minutumban már 2–0 volt az állás. Magasföldi József duplázott, ám abban a percben történt valami. Baranyai Norbert is a kiállítás sorsára jutott. Hogy miért?

baranyainorbiEgy sima kapura lövést próbáltam blokkolni, ami a kezemre pattant – emlékezett vissza a Vasasban nevelkedő Baranyai Norbert, a Mosonmagyaróvár szintén nagyszerű alapokkal megáldott középső védője. – Megadható tizenegyes volt, de nem piros lapot érő! Eléggé meglepő volt, amikor egyből felmutatták. Egy pici zavart éreztem a csapaton a kiállítás után, de hamar sikerült rendezni a sorokat, és ahogy az eredmény is mutatja, nagy zavart nem okozott az én kiválásom, és hála Istennek, jól jöttünk ki belőle. Úgy érzem, a helyzeteink alapján reális eredmény született, jól használtuk ki a lehetőségeinket.”

„Az ellenfélnél történt kiállítást nem láttam, de úgy hallottam, hogy az sem ért pirosat, szerintem valamennyit kompenzálni akart a játékvezető – vette vissza a szót Pálfalvi Csaba. – Véleményem szerint nagyban változtatta a játék képét a kiállítás, mert az első tíz percben két komolyabb lehetőségünk is volt, jobban játszottunk. Jó csapatnak tartom a Mosonmagyaróvárt, de nem érzem reálisnak az eredményt, nem volt ekkora különbség a két csapat között. Ha nincs a kiállításom, akkor biztos vagyok benne, hogy más eredmény születik.”

NB III, Nyugati csoport, 23. forduló
MOSONMAGYARÓVÁRI TE 1904–III. KERÜLETI TVE 5–1 (2–1)
Gólszerző: MAGASFÖLDI JÓZSEF (1–0) a 20., MAGASFÖLDI JÓZSEF (2–0) a 30., KENESEI KRISZTIÁN (2–1, 11-esből) a 35., LAKI BALÁZS (3–1) az 55., LAKI BALÁZS (4–1) a 70., HAJÓS KRISZTIÁN (5–1) a 90. percben
Kiállítva: Pálfalvi Csaba (III. Kerületi TVE) a 12., Baranyai Norbert (Mosonmagyaróvár) a 35. percben

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!