Foci a köbön

PEREG–GYÖMRŐ 0–2. Molnár Tamás: „Ha jobb százalékban használjuk ki a helyzeteinket, nyugodtabb lehetett volna a második félidő”

molnartamasHa kupameccseket vívtak volna, azt írhatnánk, a Gyömrő oda-vissza verte és lelépte a Pereget. Csakhogy a két csapat bajnokin mérte össze erejét a Pest megyei II. osztály, Déli csoport 16. fordulójának vasárnapi játéknapján, utóbbi pályaválasztásával.

Az ősszel 3–0-ra, ezúttal 2–0-ra nyert a Gyömrő, amelynek játékos-edzője valódi vezérként futballozott, lévén a 13. percben Molnár Tamás találata törte meg a csendet.

„Játékra alkalmatlan, göröngyös talajú pályán két jól szervezett, fegyelmezett csapat nem annyira látványos, mint inkább küzdelmes találkozóját hozta a vasárnapi – kezdett bele értékelésébe a vendégcsapat játékos-edzője. – Dicséretre méltó, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzést. Ha jobb százalékban használjuk ki a helyzeteinket, nyugodtabb lehetett volna  a második félidő, de az ellenfél meccs végi mezőnyfölénye helyzetekben már nem nyilvánult meg, míg a végén egy bedobásból még mi tudtunk újabb gólt szerezni.”

Az ősszel Horváth László Dávid triplája intézte el a Semsei Mihály által irányított Pereget, ezúttal Molnár Tamáson kívül a mindvégig hasznosan futballozó Bartha Márk volt eredményes a 91. percben. A Gyömrőre a következő körben rázósabb feladat vár, hiszen a tavaszi nyitány során a hazai pályán a Dömsödöt 2–0-ra elintéző, a télen alaposan megerősödő újonc Dunavarsány következik. Igaz, Molnár Tamásék az ősszel 1–1-re végeztek a következő vetélytárssal, ám valami azt súgja, saját otthonában a játékos-edző nem feltétlenül lenne elégedett ismét az egy ponttal.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!