Foci a köbön

ÜLLŐ: HELYZETBEN. Korábbi NB II-es labdarúgó lett a sereghajtó játékos-edzője

vegcsongorZajlik az élet a Pest megyei I. osztály 16. helyén állomásozó Üllő SE-nél. Távozott a játékos-edző, Lengyel Roland, ám a klub vezetősége már megtalálta az utódját.

Januárban a harmadosztályban szereplő FK Csíkszereda edzőjének nevezték ki a korábbi élvonalbeli labdarúgót, Lengyel Rolandot, míg a Székelyföldi Labdarúgó Akadémia szakmai igazgatója az a Varga Károly lett, aki korábban Monoron dolgozott felnőtt- és utánpótlásszinten, megfordult a klub szinte minden pozíciójában, majd a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémián dolgozva méltán nyerte el „Az év utánpótlásedzője” címet is. Az Üllőre eredetileg labdarúgóként csábított Vég Csongor mintegy három hete vette át a csapatot, akiről azt érdemes tudni, hogy a Honvéd utánpótlásában dolgozik, míg játékosként legutóbb a Budapest-bajnokság I. osztályába besorolt 43. sz. Építők színeiben lépett pályára. A 32. életévében járó, sokra hivatott szakember labdarúgóként megfordult a Vasasban, Zalaegerszegen, Hévízen, Örkényben, Balatonlellén, Soroksáron, Tökölön, a BKV Előrében, míg az elmúlt esztendőkben Leányfaluról és Alsónémediről lehet ismerős a neve. Az Üllő keretében nem várható eget rengető változás, az esetleges érkezőkkel kapcsolatban pedig jelenleg még nincs konkrétum.

EGYKORI CSAPATTÁRSAK EGYMÁS ELLEN. Szerda este fél nyolckor érdekes felkészülési mérkőzésre kerül sor Taksonyban, ahol a Pest megyei I. osztályban szereplő Üllő a Pest megyei II. osztály, Déli csoportjának egyértelmű meglepetésgárdájával, a negyedik helyen telelő Dunavarsánnyal csap össze. Az összecsapás pikantériája, hogy az edzők a 2008/2009-es szezonban csapattársak voltak, hiszen Vég Csongor és Szabados Tamás is az NB III, Duna-csoportjában 64 ponttal a bajnok Szigetszentmiklós (73) és a második helyezett Velence (68) mögött bronzérmesként befutó, az évad során mindössze négy vereséget szenvedő, Rácz László, majd később Elekes József által trenírozott Soroksár mezét viselte.

S6304714

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!