Foci a köbön

BUDAÖRS: HELYZETBEN. Bogáti Péter, Csobánki Ádám: a sors ajándékai

bogatipeter_lenduletbenBogáti Péter és Csobánki Ádám nélkül elképzelhetetlennek tűnik a Budaörsi SC összeállítása. Az NB II-ben szereplő újonc remekléséből – ne feledjük, a BSC 26 pontot szerezve a harmadik pozícióban telel – alaposan kivette a részét előbbi és utóbbi is, hiszen a két alapember közül a 24 éves Bogáti 13 bajnokin 4-szer volt eredményes, míg a 31 esztendős Csobánki 15 összecsapáson két gólt szerzett.

A december a szebbik arcát mutatta. Nem volt zimankó, csak napsütötte táj – és ez különösen úgy tűnt, ha budaörsi futballista az ember. Az óév utolsó hónapjában a friss házaspár hölgytagja, Lilla gyönyörű gyermekkel, Benettel ajándékozta meg Bogáti Pétert, aki meglehet, hogy ettől, no meg egy remekül sikerült alapozásnak köszönhetően, hátrahagyva a korábbi sérülését, szárnyalni fog a tavasszal. A képességei alapján mindez nem volna meglepő, és ha a csapat is rátesz még egy lapáttal, akkor… Jelenleg bronzérmes az alakulat, kérdés, van-e, lehet-e ennél feljebb a BSC számára? A nyáron Tatabányáról érkező Miskei Attila kiválóan összerakta és egybegyúrta a társulatot, amely egyetlen bajnokiján sem játszott alárendelt szerepet – márpedig egy újoncnak aligha kell ennél nagyobb dicséret. Csobánki Ádámmal, az élvonalbeli rutinnal felvértezett, több poszton is bevethető futballistával is számolt a szakember – érthető okból. A Honvédban és a Videotonban is megforduló fedezettől majdnem megvált a BSC – ezt Albert Flórián, a Budaörs korábbi mestere nyilatkozta. Ehhez képest a tavasszal még az NB III-ban és ősszel már az NB II-ben is remek produkciót nyújtott a középpályás, így oroszlánrésze van a BSC menetelésében. A december elhozta számára a „BSC év legjobbja díját” – először, de korántsem biztos, hogy utoljára.

AZ MTK ÉS A PAFC IS AZ ELLENFELEK KÖZÖTT. A csapat időközben megkezdte a felkészülést a tavaszra. Ami biztos, Miskei Attila egylete január 16-án, szombaton 11 órakor az NB III, Nyugati csoportjában szereplő Diósdi TC-vel játssza le idei első edzőmeccsét, de a társulat megmérkőzik a Hatvannal, az Iváncsával, valamint az MTK NB I-es első- és az NB III, Nyugati csoportjában szereplő második gárdájával is. Továbbá szó van arról, hogy február 6-án a horvát Robert Jarni által trenírozott Puskás Akadémia vendége lesz Felcsúton a Budaörs. A csapatnál nem várható nagy mozgás, ám mint arról honlapunk beszámolt, Imrik László az ETO FC-Győrben folytatja karrierjét.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!