Foci a köbön

EDZŐSORS. Fordítás 0–2-ről: Urbán Flórián győzelemmel debütált régi-új csapata kispadján

urban_florianVasárnap délután került sor a korábbi 40-szeres válogatott labdarúgó, Urbán Flórián bemutatkozására régi-új klubja kispadján. A szakember győzelemmel tért vissza a Pest megyei I. osztály vérkeringésébe.

Ott volt a jó barát. Az Újhartyán korábbi mestere, a jelenleg a Felsőpakonyt irányító, szombaton Wrábel József mesterötösével a Hernádot 7–1-re elkalapáló csapat edzője, Nagy Zoltán vasárnap délután a Veresegyház VSK sporttelepe felé vette az irányt, és leste, mire megy, miként meccsel az egykori újpesti kedvenc a Nagykáta ellen.

Egy héttel ezelőtt, az 5. fordulóban az ötödik vereségét is elszenvedte az akkor még Andy Zsolt edzette VVSK, ám a Tököl elleni, idegenbeli 4–0-s zakó után várható volt a váltás. Az előző szezon végén Vecsésről viharos körülmények között távozó, a témában elsőként a Foci a köbönnek nyilatkozó, honlapunknak terjedelmes interjút adó Urbán Flórián tulajdonképpen visszatért a veresi egylethez, hiszen futballista-pályafutása vége felé játékosként már erősítette a VVSK-t.

Ezen a vasárnapon a Nagykáta már 2–0-ra is vezetett a Veresegyház otthonában, de a házigazda nem adta fel egy pillanatra sem. A több fordulópontot hozó bajnokin két tizenegyesből és egy szögletvariációból elért góllal fordított és 3–2-re nyert az Urbán Flórián által fanatizált legénység.

A sors furcsa játékáról pedig csupán annyit, hogy a 47 esztendős tréner régi-új csapata egy hét múlva a Csomádból és a Kisnémediből létrehozott CSO-KI vendége lesz – mint ismeretes, Urbán 2012 nyarától közel egy éven át irányította a Csomád együttesét –, míg október 4-én, vasárnap 15 órakor a 8. forduló keretében a Veresegyház a Vincze Gábor által irányított, vasárnap a Biatorbágy elleni presztízsmeccsen 0–0-ra végző Vecsést fogadja.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!