Foci a köbön

VAN BENNE VALAMI. Akivel gólokra vadászunk: Juhász László (Csepel)

capture-20150717-145922Nem mindenki születik csatárnak. Aki viszont mégis, van benne valami. Valami, ami ösztönös és nem tanítható, avagy fókuszban a gólvadászok. Rovatunkban fiatal és rutinos támadókat hozunk a Foci a köbön olvasói közelébe, akik mesélnek életük legszebb góljáról és megválaszolják azt is, melyik kapus vagy éppen védő ellen nem szeretnek pályára lépni. Akivel ezúttal gólokra vadászunk: Juhász László, az előző szezonban az NB III, Nyugati csoportjának 13. helyén végző Csepel labdarúgója.

juhaszlaszloKedvenc idézetem: „A lehetetlen nem kinyilvánítás, hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik.”
Babonám: Minden meccs előtt ugyanabban a sorrendben öltözök fel és a bemelegítéseknél is ugyanúgy csinálom a dolgokat.
Legtöbb találatom egy szezon során: 16, a 2013/2014-es évadban.
Legérdekesebb körülmények között született gólom: November 8-án a BKV Előre ellen a jobb oldalról, jobb lábbal, nem külsővel szögletből rúgtam gólt.
Az előző évadban vagy a karrierem során szerzett legszebb gólom: Azt tavaly tavasszal a Mosonmagyaróvárnak az itthon megnyert meccsünkön rúgtam, tizenegy méterről beollóztam egy bedobást.
Akitől a legutóbbi bajnokságban a legtöbb gólpasszt kaptam: Az előző szezonban nem rúgtam sok gólt, azokat is ősszel, így sok gólpasszra nem emlékszem.
Legkülönlegesebb gólörömöm: Régebben párszor szaltózgattam a góljaimnál. (mosolyog)
Kapus, aki sokszor kifogott rajtam: Sok jó kapus van, vannak páran, akik kifogtak rajtam. (mosolyog)
Hátvéd, aki ellen nem szerettem játszani: Aki ellen nem szeretnék játszani, az hála Istennek, velem van egy csapatban. Nem tartok egy védőtől sem, az már rég rossz lenne!
Akitől pályafutásom során a legtöbbet tanultam: Gabala Krisztiántól az elmúlt pár évben rengeteget, sokat segített.
Példaképem a csatárok közül: Karim Benzema, Didier Drogba.
Célom a 2015/2016-os szezonban: Újra visszatérni az elmúlt szezon után a góllövők közé és a 2013/2014-es szezon 16 góljánál többet rúgni. No és persze a csapatommal a legjobb helyen zárni.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!