Foci a köbön

EDZŐSORS. Erős Károly a Pest megyei I. osztályban

P3200074Dolgozott Újpesten, az utánpótlásban és Monoron, játékos-edzőként, ahogy szűkebb pátriájában, Albertirsán is. Ami a futballt illeti, hosszú ideje csend van körülötte, ám az élvonalban 402 bajnokin pályára lépő egykori kiváló képességű, bulldogszerű középpályás, a 44. életévében járó Erős Károly a tavasszal nem marad csapat nélkül.

Korábbi játékos(társ)ai rendre dicsérték, legyen szó Albertirsáról, Újpestről vagy Monorról, márpedig mindebből világosan kitűnik, hogy bárhol is dolgozott, a szakmai munka mindig első osztályú volt – januártól pedig szó szerint, merthogy a tavasz során Erős Károly az ősszel 26 pontot szerző és a hatodik pozícióig menetelő Nagykőrösi Kinizsi szakmai munkájáért felel. Nem volna meglepetés, ha NB-s szinten már bizonyító korábbi újpesti fiatalok nevét tanulhatnák meg az előttünk álló bajnoki félszezonban a ’kőrösi szurkolók, mint ahogy az sem, ha a remek alapokkal rendelkező, nemrégiben még az NB II-es Ceglédi Vasutast erősítő hátvéd is a Kinizsit erősítené a tavasszal.

Az alábbi, idestova öt és fél esztendeje készült, hosszabb lélegzetvételű interjúból többek között az is kiderül, mi Erős Károly edzői filozófiája.

eroskaroly_interju_sportszelet_20090619

KATT A KÉPRE!

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Vizteleki Janos says:

    Sok sikert a kinizsinek ès az új mesternek!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!