Foci a köbön

DOROG–BKV ELŐRE 1–1. Egy óra múlva itt vagyok: távozás rendőri felvezetéssel

PB020027Feszült hangulat, indulatokkal fűszerezve. Nagyjából egy órán át volt a dorogi sporttelep, no meg a szurkolók „fogságában” a BKV Előre csapata a szombat délután az NB III, Nyugati csoport 15. fordulójában lejátszott bajnokit követően, ugyanis több forrásunk állítása szerint futballpályára nem illő cselekedetek történtek a Buzánszky Jenő nevét viselő stadionon belül és kívül.

Névtelenséget kérő informátoraink szerint közvetlenül a lefújás után dorogi szurkolók rohantak a pályára, akik Gyarmati II Tibor játékvezetőhöz siettek némi „elbeszélgetésre”. Megdöbbentő és elképesztő, nem odaillő pillanatok lehettek, ám hogy mindeközben mit csináltak a biztonsági szolgálat tagjai, jó kérdés, mindenesetre aligha álltak feladatuk magaslatán. Miután a fővárosi labdarúgók nem önszántukból „hosszabbítottak” Dorogon, a „magaslat” után a „mélység” kifejezés sem tűnik túlzónak.
„Nyugodtan leírhatja a nevemet, sőt, kérem is! Körülbelül egy órát ott álltunk, mert a dorogi szurkolók nem hagyták, hogy elmenjünk! Az volt a tapasztalatom, hogy egy paraszt brigád az egész csapat a szurkolókkal együtt, mert Dorogon nem futballpályára illő dolgok történtek!
Bozsó Antal, a BKV Előre kapusa nyilatkozta mindezt a Foci a köbönnek. A fentiekhez nem szükséges különösebb kommentár, hiszen az egyébként kiváló képességű cerberusnál rákérdeztünk: biztos, hogy így, mindenféle finomítás nélkül kerüljön megjelenésre a mondanivalója, amire igennel felelt.
A házigazda Dorog szintén remek alapokkal rendelkező, ám névtelenséget kérő futballistája ennél is bővebben beszélt a szombat délután történtekről. Mi tagadás, volt miről… „A mérkőzésről röviden annyit, hogy nagyon tüzes és jó meccs volt. A BKV rengeteg szabálytalansággal tördelte a játékot, mondhatni, igen durvák voltak, piros lapot is kellett volna adni. Sajnos a játékvezetőnek voltak téves ítéletei, ami még paprikásabbá tette a hangulatot a nézőtéren is. Ennek ellenére meg kellett volna nyernünk a mérkőzést, mivel tizenegyest hibáztunk és sokkal jobban játszottunk. A meccs után kicsit elszabadultak az indulatok, mert egy BKV-játékos visszarúgott egy pontrúgás után, de a játékvezető nem látta. A drukkereink nagyszerűek voltak az egész találkozón, a félév során mindig velünk voltak és remek hangulatot teremtettek. A derbi utáni történésekből nem sok mindent érzékeltünk, mert bent voltunk az öltözőben. Aztán megérkezett a rendőrség a szurkolók miatt. Nem tudom, miért nem tudtak elmenni csak rendőri felvezetéssel a BKV játékosai, azt viszont igen, hogy a szurkolóink nem őket várták, ugyanis a játékvezetőre voltak nagyon dühösek.”
A meccs végeredménye egyébként 1–1 lett, aztán jött a harmadik félidő.
Félő, ahogy a pályán, úgy a játéktéren kívül zajló eseményeknek sincs győztese, csak vesztese.

dorog_bkv_1

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Zalán Horváth says:

  Bozsó Antal milyen sportember vagy Te ??!! Hogy mondhatsz ilyet egy másik csapat játékosairól ? Lehet, vélt vagy valós sérelmekről beszélgetni( amúgy örülhetsz,hogy a pályán maradhattál) ,de leparasztozni az ellenfelet…Szerinted ezek után milyen vélemény alakul ki az ilyen emberről ??!!

 2. endless says:

  Igazat adok az előttem szólóknak. Fotósként mindent láttam, ami a mérkőzésen történt, és merem állítani, hogy a BKV-Előre játékosai sokkal durvábban játszottak, mint a dorogiak. A mérkőzésről készült összefoglaló videóban is látni, hogy a dorogi játékosok esnek-kelnek a sok rugdosástól. Szintén látszik a videóban, az ominózus jelenet, ahogy a BKV játékos hátrarúg a dorogi játékosnak, és a játékvezető lefújja a meccset. Csúnya dolog volt.

 3. Ferenc Krecskovszki says:

  A Bkv kapusa persze, hogy nyal a játèkvezetõnek, mert csak neki köszönheti, hogy nem lett kiállìtva.Ha meg “parasztot”akar keresni talál a ssját csapatában bõven.Az indulatok is azèrt szabadultak el , mert az egyik “paraszt”Bkv-s a meccs vègèn beletalpalt az ellenfele combjába.Egyèbkènt a statisztika is megmutatja, hogy ki volt az “okos”Bozsò szavaival èlve “parasztabb-Bkv 5 sarga, Dorog 2.Valòszìnû azèrt vèd mèg mindìg az NB lll-ban, mert ilyen “okos”.Szerintem nyugdìjba is innen megy!

 4. Papi Firpo says:

  Ennek a cikknek sincs semmi köze a valósághoz, de a megrendelőinek biztos megfelel. Ocsmány ferdítés, érdekes módon csak a bkv játékosának és a névtelen informátor (ha egyáltalán létező)véleményét helyezi hangsúlyba.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!